Confidentialitate

     Confidentialitatea este foarte importanta pentru noi. Everest Management Group respecta si protejeaza confidentialitatea vizitatorilor site-ului nostru. Scopul acestei reguli de confidentialitate este sa va furnizeze tipul de informatii pe care noi il colectam si modul in care folosim aceste informatii. Everest Management Group nu colecteaza individual date de identificare a utilizatorului. Noi nu colectam date personale de identificare pe acest website decat daca dvs alegeti sa ni le trimiteti prin email sau prin salvare de profil de cautare. Chiar si atunci cand alegeti sa ne furnizati informatii, noi le pastram confidentiale si nu transmitem adresa dvs de email nimanui. Cand oaspetii viziteaza pagina HOMELIFE Romania , noi colectam informatii de baza care nu identifica utilizatori individuali. Acestea includ traficul de vizitare al site-ului, care pagini au fost vizitate si pentru cat timp, de unde sunt vizitatorii si ce ISP folosesc. Folosim aceste informatii si le colectam pentru a imbunatatii calitatea paginii, a informatilor continute in aceasta, si pentru a face experienta dvs pe site-ul nostru una eficienta si de valoare.

     

Link-uri catre alte pagini     Va atragem atentia ca atunci cand dati click pe alte site-uri veti fi subiect pentru regulile de confidentialitate ale acestora. In timp ce Everest Management Group respecta si protejeaza confidentialitatea pe Internet, Everest Management Group nu poate fi responsabil pentru actiunile altora. Va incurajam sa cititi comentarile de confidentialitate de pe alte pagini cand acestea sunt afisate.

     

Acord pentru a colecta informatii care nu sunt de identificare


     Folosind aceasta pagina, va dati acordul catre Everest Management Group de a colectiona si folosi aceste informatii asa cum este descris in regula de confidentialitate.

Va recomandam sa reveniti pe aceasta pagina cu regularitate.