REGULI DE ACCESARE


     Va rugam cititi cu atentie inainte de a folosi aceasta pagina de internet "Bine ati venit la HomeLife Romania" , www.homeliferomania.com. Scopul acestei pagini de internet este de a da acces consumatorilor la informatii despre franciza HomeLife cat si despre listari, proprietati si terenuri de vanzare sau inchiriere, si de asemenea de a furniza infomatii din industria imobiliara care i-ar putea interesa. Informatii despre Master Francisor-ul HomeLife in Romania si afiliati ai acestuia sunt de asemenea prezente pe site. Pentru a asigura un climat sigur si decent pentru toti vizitatorii site-ului, noi am stabilit aceste "reguli de accesare". Prin accesarea oricarei arii a homeliferomania.com va obligati sa respectati toate regulile si conditile de mai jos. Daca nu va dati acordul cu toate regulile si conditile din "Reguli de Accesare" va rugam sa nu folositi acest site. Notificare a Dreptului de Autor Materialele de pe acest site, precum si organizarea si formatul acestui site au drept de autor si sunt protejate de legile internationale pentru Dreptul de Autor. Puteti accesa, descarca si tipari materiale continute in acest site numai pentru uz personal si necomercial, dar orice descarcare sau tiparire de pe acest site trebuie sa aiba acceptul pentru dreptul de autor al Homelife Realty Inc. Nici un drept, titlu sau interes in nici unul din aceste materialele continute in acest site nu vi se transfera ca urmare a accesarii, descarcarii sau tiparirii a astfel de materiale. Daca nu este specificat contrariul, nu este permisa copierea, modificarea, distributia, transmiterea, afisarea, reproducerea, publicarea, acordarea de licenta sau reproducerea pe alt site, fara permisiunea scrisa din partea Everest Management Group Inc. Aceasta prohibitie include in mod expres dar nu se limiteaza la practici de genul "screen scraping" sau "database scraping" pentru a obtine o lista de utilizatori sau alte informatii.

MARCI INREGISTRATE


     The Higher Standards Company TM Higher Standards Agents... Higher Results! TM Your Best Way Home TM Bringing The Magic Home TM Jerome the Gnome TM Share The Magic TM Higher Standards For Higher Living TM Giving Business A Home TM Higher Standards Agents Enjoy Higher Standards Lifestyles! TM Marcile Everest Management Group Inc. nu pot fi folosite in nici un fel fara aprobarea anterioara, expresa si scrisa din partea lui Everest Management Group Inc.

LINK-URI

      Pentru convenienta dvs, Everest Management Group poate furniza linkuri catre alte pagini web care v-ar putea interesa. Cu toate acestea Everest Management Group nu controleaza aceste pagini si nu este responsabil pentru continutul lor si nu este responsabil pentu acuratetea si temeinicia informatilor, datelor, opinilor, recomandarilor sau comentarilor continute in aceste pagini de web. Mai mult decat atat, regulile de confidentialitate Everest Management Group sunt aplicabile numai cand va aflati la pagina noastra de web. Din momentul in care ati trecut catre o alta pagina trebuie sa cititi regulile lor de confidentialitate inainte de a le incredinta informatii personale. Daca decideti sa accesati alte pagini de web asociate cu aceasta pagina o faceti pe riscul dvs. Everest Management Group isi rezerva dreptul de a termina orice link sau program link la orice moment.

DEZMINTIRE


      MATERIALELE CONTINUTE IN ACEST SITE SUNT FURNIZATE "ASA CUM SUNT", FARA REPREZENTARE SAU GARANTII DE NICI UN FEL. EVEREST MANAGEMENT GROUP IN MOD EXPRES NU ISI ASUMA ASTFEL DE REPREZENTARE SI GARANTII, EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUZAND FARA LIMITAREA GARANTIILOR DE TITLU. EVEREST MANAGEMENT GROUP NU GARANTEAZA ACURATETEA SI COMPLETITUDINEA INFORMATILOR, TEXTELOR. GRAFICELOR, LINK-UILOR SAU ORICAROR ELEMENTE CONTINUTE IN ACESTE MATERIALE. IN TIMP CE EVEREST MANAGEMENT GROUP A FACUT ORICE INCERCARE DE A FURNIZA INFORMATII CORECTE SI ACTUALE IN ACEST SITE, EVEREST MANAGEMENT GROUP NU POATE GARANTA CORECTITUDINEA, INTREGIMEA SI ACTUALITATEA INFORMATILOR. INFORMATILE CONTINUTE PE SITE-UL HOMELIFE ROMANIA POT CONTINE GRESELI TEHNICE, TIPOGRAFICE. EVEREST MANAGEMENT GROUP ISI REZERVA DREPTUL DE A FACE MODIFICARI, CORECTURI IN ACEST SITE, PRECUM SI IMBUNATATIRI ALE INFORMATILOR CONTINUTE IN ACEST SITE, IN ORICE MOMENT SI FARA NOTIFICARE PREALABILA. LIMITAREA RASPUNDERII IN NICI O CIRCUMSTANTA EVEREST MANAGEMENT GROUP NU VA FI RESPONSABILA PENTRU NICI UN FEL DE PAGUBE REZULTATE DIN UTILIZAREA SAU INCAPACITATEA DE A UTILIZA ACEST SITE INCLUZAND DAR NELIMITAT LA PAGUBE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE, SPECIALE SAU CA SI CONSECINTA, CHIAR DACA EVEREST MANAGEMENT GROUP A FOST NOTIFICATA DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE PAGUBE. PENTRU CA UNELE JURISDICTII INTERZIC EXCLUZIUNILE SI LIMITARILE DE RESPONSBILITATE PENTRU PAGUBE ACCIDENTALE SI CA SI CONSECINTA, LIMITARILE DE MAI SUS NU SE REFERA LA DVS.

ACTUALIZARI


      Everest Management Group isi rezerva dreptul de a face schimbari la site-ul www.homeliferomania.com si la acesti Termeni si Conditii, in orice moment, si poate revizui acesti Termeni si Conditii in orice moment prin actualizare si incarcare pe site. Se recomanda sa vizitati acest site din cand in cand si sa revizuiti acesti Termeni si Conditii care va obliga. Folosirea de catre dvs a acestui site ca urmare a acestor schimbari constituie acordul dvs si sunteti subiect al acestor Termeni si Conditii in noua forma. Daca orice schimbare este neacceptabila, singura dvs solutie este sa nu mai utilizati acest site.