Povestea HomeLife

De la intemeiere, in 1985, concentrarea HomeLife Realty Inc. a fost dintotdeauna axata pe clienti. In consecinta, a fost recompensata din plin si va continua sa implementeze in toata lumea acelasi model de succes. Programe unice cum ar fi Income For Life (Venituri pe Viata) furnizeaza o oportunitate pentru ca toti reprezentantii de vanzari sa creasca in parteneriat cu angajatorii lor. HomeLife continua sa creasca un client, o tara, un continent, pe rand, din Canada, SUA catre Europa si Asia. Promisiunea noastra, impreuna cu un puternic angajament si implicare in viata comunitatii, asigura clientii de un parteneriat cu agentii imobiliari bazat pe buna informare, etica si dedicare.

Back to Top


Declaratia de misiune.

Suntem parte din industria prestatorilor de servicii. Misiunea noastra este de a furniza cea mai buna calitate a serviciilor in domeniul imobiliar pe piata locala. Tinta noastra este de a face publicul sa asocieze HomeLife cu elita industriei de imobiliare. Vrem sa asiguram pe toata lumea care are de-a face cu noi sa fie constienta ca se afla pe mainile capabile ale unei firme de experti imobiliari de prima clasa.

Pentru a deservi cel mai bine publicul, incercam sa atragem cei mai buni agenti de vanzari si propietari de firme de imobiliare. Acest lucru il facem atat prin sesiuni de training-uri si asistenta in vanzari, cat si prin ajutorul acordat in administrarea sistemului. Vom continua sa fim o companie care demonstreaza cunoastere, care este permanent informata de noutatile in domeniu, cu o preocupare reala pentru bunastarea tuturor celor care apeleaza la serviciile noastre.

Back to Top


Povestea HomeLife continua...

La cinci ani dupa debutul in lumea imobiliara canadiana in 1985, HomeLife s-a remarcat in industria de imobiliare prin achizitia furtunoasa a peste 200 de birouri. Astazi, HomeLife este una dintre cele mai importante Francize in domeniul imobiliar de pe continentul nord-american, cu peste 1000 de afiliati, deservind nevoile imobiliare ale consumatorilor finali, cat si ale agentiilor imobiliare. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati, accesand link-ul de mai jos.


CONTACT