Serviciile HomeLife pentru cumparatori

A avea casa ta este un vis universal.

In multe feluri, acest vis este mult mai accesibil astazi decat oricand. Totusi, una dintre primele descoperiri pe care un potential cumparator le face, este ca acea "casa de vis" nu este intotdeauna accesibila ca si pret. Cumpararea unei case s-a schimbat in noul mileniu. Inainte, cumparatorii gaseau cea mai buna locuinta si apoi contractau un imprumut pentru a o plati. Astazi, potentialii cumparatori trebuie sa caute la fel de atent cea mai buna finantare, ca si cea mai buna locuinta.

Back to Top

Despre HomeLife

Nimeni nu te trateaza atat de bine ca agentii HomeLife

Facandu-si debutul in imobiliare in 1985, HomeLife este unul dintre principalii francizori in domeniul imobiliarelor din lume, avand mii de colaboratori si mii de agenti de vanzari, servind nevoile clientilor de imobiliare, atat persoane fizice cat si juridice. HomeLife are reprezentanti intr-o multime de tari din intreaga lume, incluzand Canada, SUA, UAE, Panama, Germania, Portugalia, Romania, Bulgaria si China. In prezent, HomeLife continua sa se extinda, intr-un nou oras, intr-o noua tara. La baza succesului remarcabil al HomeLife sta angajamentul companiei pentru Higher Standards TM. Inoculat in fiecare dintre agentii nostri de vanzari Higher Standards TM HomeLife, angajamentul HomeLife inseamna asigurarea unui comportament profesionist si este echivalent cu excelenta in servirea clientului. Angajamentul, alaturi de o puternica dedicare pentru implicarea in comunitate, asigura clientii ca au de-a face cu agenti de vanzari etici, profesionisti si carora le pasa. Ceea ce ne diferentiaza de ceilalti competitori este sistemul nostru de marketing Five Stars Marketing TM.

Back to Top

De ce sa cumperi o proprietate prin noi?


Exista multe motive bune pentru a cumpara propria casa

Avantaje financiare


Cumpararea unei case este o decizie inteleapta deoarece proprietatea imobiliara este una dintre cele mai bune si sigure investitii. Foarte rar, proprietatea imobiliara scade in valoare. Depinzand de zona in care locuiti, cumpararea unei case poate avea avantaje semnificative fata de inchiriat. Valoarea este un alt considerent. Valoarea pe care o capata proprietatea in timp va poate permite sa va imprumutati pentru o noua masina, sau pentru studii, de exemplu. Valoarea proprietatii este de asemenea avansul ideal pentru cumpararea unei a doua case, sau a unei "proprietati pentru evadat" - a unei resedinte de vacanta.

Avantaje emotionale


Cumpararea unei case are de asemenea si cateva avantaje emotionale. Independenta pe care ti-o da faptul de a fi proprietar inseamna ca nu trebuie sa-ti mai faci griji niciodata pentru cresterea chiriilor sau cerintelor unui proprietar. Un alt avantaj este puterea unui proprietar de a personaliza! Cand esti proprietar al casei tale, o poti varui si decora oricat de des doresti. Este locuinta ta!

Back to Top

Ai nevoie de un reprezentant de vanzari ?

O intrebare importanta inainte de a incepe sa cauti

Multi potentiali cumparatori se intreaba "Chiar am nevoie de un Agent de Vanzari?" Raspunsul e clar: "DA!" Un agent de vanzari profesionist si devotat muncii sale, va face complexul proces de achizitionare a unui camin, simplu si cat mai putin anevoios. Un agent bun trebuie sa:

 • cunoasca piata imobiliara
 • posede cunostinte actualizate in domeniul financiar si bancar
 • stie ce este negociabil intr-un contract si ce nu


O agentie imobiliara cu experienta va intelege complexitatea si importanta:

 • titlului de proprietate
 • taxelor aferente
 • expertizei
 • zonei si legilor privind constructiile
 • asigurarii

Conventia de reprezentare a cumparatorului

Un contract scris denumit "Conventie de reprezentare a cumparatorului" stabileste agentia care il reprezinta pe cumparator. Acest document explica serviciile pe care compania le va oferi, stabileste o taxa pentru serviciile agentiei imobiliare si specifica ce obligatii poate avea un cumparator. Agentul de vanzari al cumparatorului lucreaza pentru cumparator si este legal obligat sa-i apere interesele, pe tot parcursul tranzactiei imobiliare. Acest agent de vanzari are responsabilitati fiduciare complete si datoreaza cumparatorului un simt al datoriei si multa loialitate.

Back to Top

De ce sa alegi un reprezentant de vanzari Higher StandardsTM ?

Agentii de vanzari Higher StandardsTM HomeLife cunosc zona Dvs.

Locuind si muncind in zona Dvs., suntem in postura ideala de a va ajuta sa gasiti exact ceea ce cautati. Cunoastem conditiile pietei, incluzand preturi si disponibilitate. In plus, agentii de vanzari Higher Standards TM HomeLife au acces la ultimele informatii privind metode de finantare, facandu-va mai usoara decizia de cumparare.

Agentii de vanzari Higher Standards TM HomeLife de asemenea inteleg mutiplele complexitati legale ale procesului de cumparare, incluzand titlurile, taxele si expertizele. Agentii de vanzari Higher Standards TM HomeLife stiu ce este negociabil intr-un contract, ajutandu-va sa obtineti termenii legali cei mai buni pentru cumpararea locuintei.

Cum stiu agentii de vanzari Higher Standards TM HomeLife atat de multe? Cunostinte si Experienta. Instruirea continua la Universitatea HomeLife ajuta echipa noastra sa dezvolte nivelul Higher Standards TM de cunostinte necesare pentru satisfacerea clientilor nostri. Experienta face ca agentii de vanzari Higher Standards TM HomeLife sa fie experti in domeniul lor, intrucat incheie mai multe tranzactii imobiliare in cateva luni decat multi dintre noi o vom face intr-o viata.

Este de asemenea linistitor sa stii ca performanta agentului tau de vanzari HomeLife va fi complet accesibila. In fapt, fiecare agent de vanzari Higher Standards TM HomeLife va va da "Angajamentul de disponibilitate" personal, care specifica ca va fi disponibil oricand si oriunde aveti nevoie, inclusiv serile si in week-end.

Puterea MLS-ului

Prin asocierea lor cu birourile HomeLife din lume, agentii de vanzari Higher Standards TM HomeLife au acces la resurse care nu sunt inca disponibile pentru public. O sursa este Serviciul de Listare Multipla (MLS - Multiple Listing Service), o baza de date electronica pentru imobiliare. MLS-ul ofera mult mai multe informatii despre o locuinta decat ar putea afla cineva din alte surse, inclusiv cele legate de plata utilitatilor si a impozitului. MLS-ul nostru de asemenea contine preturi recente ale locuintelor dintr-o anumita zona sau cartier. Aceste informatii va pot ajuta sa stabiliti valoarea reala a oricarei locuinte de care sunteti interesati. MLS-ul este actualizat in timp real, ceea ce inseamna ca agentul Dvs. de vanzari Higher Standards TM HomeLife are acces la informatii despre locuinte in minutul in care acestea sunt actualizate. Mai mult, MLS-ul include multe locuinte care nu au reclame "De vanzare" precum un banner sau anunt in ziar, dandu-va Dvs. acces la proprietati pe care nu le-ati fi considerat altfel.

Back to Top

Cele 5 criterii de cumparare prin HomeLife

Cand cautati o locuinta ar trebui sa cautati:

 •  O locuinta care va satisface toate nevoile si pe care o veti iubi
 •  O locatie placuta
 •  Cei mai buni termeni aferenti contractului de vanzare cumparare
 •  Cel mai bun pret posibil
 •  Cea mai buna combinatie a tuturor celor de mai sus .
Back to Top